Desyrel (Trazodon)

Desyrel

Desyrel je schválen jako spolehlivý a účinný lék na zlepšení příznaků deprese a úzkostných poruch. Účinná složka léčby, hydrochlorid trazodonu, ovlivňuje chemické látky v mozku, zvyšuje množství serotoninu, a tím zajišťuje zlepšení nálady, snížení napětí, ospalosti, deprese, bolesti a úzkosti. Kromě toho může být lék podáván ke zlepšení jiných poruch, které nejsou uvedeny v bezpečnostním průvodci. Před použitím přípravku Desyrel mimo seznam se poraďte se svým lékařem.

Jak mohu získat Desyrel bez lékařského předpisu v České republice?

Nákup přípravku Desyrel online je nejjednodušší způsob, jak získat lék bez lékařského předpisu. Nevyžadujeme od vás lékařský předpis, protože jsme přesvědčeni, že víte, proč tento lék potřebujete.

Pokud mají zákazníci naší online lékárny jakékoli dotazy, náš tým zákaznického servisu jim je rád zodpoví!

Na Nova-Lekarna.com najdete Desyrel 100 mg za nízkou cenu:

  • 30 tablet – Kč 758.19
  • 60 tablet – Kč 1086.28
  • 90 tablet – Kč 1414.38
  • 120 tablet – Kč 1742.47
  • 180 tablet – Kč 2398.62
  • 270 tablet – Kč 3382.89
  • 360 tablet – Kč 4367.16

Pokud si výrobek zakoupíte u konkurence, bude cena vyšší minimálně o 10 %.

Pokud se rozhodnete koupit Desyrel v běžné lékárně, bude cena o 25-40 % vyšší. Budete také potřebovat lékařský předpis.

Důležité informace o přípravku Desyrel

Tento lék se používá k léčbě deprese. Může pomoci zlepšit náladu, chuť k jídlu a hladinu energie a snížit úzkost a nespavost související s depresí. Trazodon působí tak, že pomáhá obnovit rovnováhu určité přirozené chemické látky (serotoninu) v mozku.

Jak ji používat

Tento lék užívejte ústy, obvykle jednou nebo dvakrát denně po jídle nebo svačině nebo podle pokynů lékaře. Pokud vás trápí ospalost a užíváte 1 dávku denně, užívejte ji před spaním. Pokud užíváte 2 dávky každý den, může vám pomoci užít 1 dávku před spaním. Pečlivě dodržujte pokyny lékaře.

Dávkování závisí na vašem zdravotním stavu a reakci na léčbu. Aby se snížilo riziko nežádoucích účinků, může lékař začít s nízkou dávkou a postupně ji zvyšovat.

Jakmile vynecháte dávku přípravku Desyrel, užijte ji co nejdříve. Vynechejte ji však v případě, že je třeba brzy podat další dávku. Vyvarujte se užívání dvou dávek najednou, protože to může vyvolat další příznaky a nežádoucí reakce.

Bezpečnostní opatření a kontraindikace

Vzhledem k tomu, že přípravek Desyrel má závažný vliv na chemické látky v mozku, je důležité dodržovat veškerá bezpečnostní doporučení a opatření, aby se stav zlepšil, aniž by došlo k poškození jiných tělesných funkcí. Přípravek je kontraindikován u pacientů alergických na jeho účinné složky nebo podobné léčebné postupy. Lék také nezačínejte užívat, pokud jste v nedávné době prodělali srdeční infarkt, mrtvici nebo městnavé srdeční selhání. Lidé, kteří užívali inhibitory MAO, by měli začít užívat přípravek Desyrel nejdříve po 14 dnech.

Některé další zdravotní potíže mohou s přípravkem Desyrel interagovat a způsobit nebezpečné nežádoucí účinky. Poskytněte svému lékaři podrobné informace o dalších onemocněních, kterými trpíte, zejména o alergiích na potraviny, léky a jiné prvky, závažných onemocněních ledvin nebo jater, těhotenství a kojení, bipolární poruše nebo její anamnéze, duševních nebo psychických poruchách, nízké hladině sodíku, nepravidelném srdečním rytmu, sebevražedných myšlenkách nebo chování, poruchách krevních buněk, myelomu, srdečních problémech a dalších.

Lékové interakce

Přípravek Desyrel se může také vzájemně ovlivňovat s některými léky na předpis i generickými léky, vitaminy, rostlinnými přípravky a doplňky stravy. Vyhněte se kombinaci antidepresiv s mnoha dalšími léky, jako jsou jiné léky proti depresi, antikoagulancia, antipsychotika, inhibitory MAO, NSAIDS, SSRI, SNRI, antibiotika, léky proti malárii, léky na srdce, léky proti rakovině, antimykotika, pilulky na vodu, léky proti HIV/AIDS a další. Informujte svého lékaře o všech těchto a dalších lécích, které užíváte, abyste předešli komplikacím.

Nežádoucí účinky

Zneužívání a nadužívání přípravku Desyrel může vyvolat nepříjemné a škodlivé nežádoucí účinky. Pokud vás po užití přípravku začaly trápit závažné alergické reakce, vyhledejte lékařskou pomoc. Pokud se vyskytnou další závažné komplikace, včetně ospalosti, závratí, anginy pectoris, nepravidelného srdečního rytmu, poruch koordinace, erektilní dysfunkce, srdečních problémů, poruch funkce ledvin nebo jater atd., kontaktujte svého lékaře.